iTunes lahjakortti

Haluatko antaa lahjaksi musiikkia, kirjoja, elokuvia, TV-ohjelmia tai muuta viihdettä, mutta et tiedä mistä lahjan saaja pitää? iTunes lahjakortti on siinä tapauksessa sinulle varma lahjavalinta. Lahjakortilla lahjan saaja voi valita itse mitä ohjelmia, elokuvia tai musiikkia hän sillä ostaa. iTunes lahjakorttia voi käyttää mihin tahansa ostoksiin App Storesta, iTunes Storesta, iBooks Storesta sekä Mac App Storesta. Lue lisää iTunes-lahjakortin tuomista eduista ja tilaa kortti kauttamme.

25€ lahjakortti

iTunes lahjakortti 25€

Osta heti »

50€ lahjakortti

iTunes lahjakortti 50€

Osta heti »

100€ lahjakortti

iTunes lahjakortti 100€

Osta heti »

iTunes lahjakortilla annat lahjaksi yli 40 miljoonaa musiikkikappaletta

Kun annat lahjaksi iTunes lahjakortin, lahjan saaja voi hankkia sillä itselleen Apple Music palvelun. Apple Music jäsenillä on rajoittamaton pääsy yli 40 miljoonaan kappaleeseen sekä soittolistoihin. Jos lahjan saaja on uusi jäsen, hän saa 3 kuukauden liittymisjäsenyyden lisäksi 3 ilmaista lisäkuukautta. Yhdellä lahjakortilla voit antaa siis puolenvuoden rajoittamattoman musiikin hänen käyttöönsä. Kolmen kuukauden iTunes jäsenyys maksaa tällä hetkellä alle 30 euroa.

iTunes lahjakortti - Lahjakorttinetista.fi

Yhdellä kortilla saa paljon eri tuotteita

Musiikin lisäksi iTunes korttia voidaan käyttää myös elokuvien, e-kirjojen, tv-sarjojen sekä Apple tuotteiden ostoon. Applen arvokortilla voi siis ostaa esimerkiksi kuulokkeita, Bluetooth kaiuttimia, peliohjaimia, kaapeleita, puhelimia, tabletteja sekä muita tarvikkeita. Lahjakortin käyttömahdollisuudet eivät siis rajoitu pelkkään musiikkiin, elokuviin tai muuhun viihteeseen. Kokonaisuudessaan Applen lahjakortti on siis todella monipuolinen ja varmasti mieluisa lahja kenelle tahansa.

iTunes lahjakortti sopii koko perheen lahjaksi

iTunes lahjakortti ei ole pelkästään henkilökohtainen, vaan lahjasta hyötyy koko perhe. Perhejaon ansiosta jopa kuusi perheenjäsentä voi jakaa iTunesin tarjonnan keskenään. Perhejäsenet voivat ladata musiikkia sekä muuta viihdettä, jonka jälkeen se on kaikkien perheenjäsenten saatavilla.

Musiikkia matkalahjakortin seuraksi

Jos olet hankkimassa läheisellesi lahjaksi matkalahjakorttia, niin miksipä et antaisi lisälahjana myös iTunes lahjakorttia. Musiikki, elokuvat, kirjat sekä muu viihde ovat varmasti hyvä lisä pitkillä juna- bussi sekä lentomatkoilla. Musiikilla ja elokuvilla matka taittuu varmasti mukavammin ja nopeammin. Hanki siis viihdelahjakortti matka- tai hotellilahjakortin lisäksi.

Miten iTunes lahjakortti toimii?

iTunes lahjakortin saaja voi tehdä ostoksia iTunes Storessa, App Storessa, Mac App Storessa ja iBooks Storessa ilman, että hänen täytyy antaa ja tallentaa palveluun luottokorttitietoja. Lahjan saajan tulee luoda vain iTunes-tili, jonka jälkeen hän voi välittömästi ostaa lahjakortilla, elokuvia, sarjoja, kirjoja sekä musiikkia.

Näin hankit iTunes lahjakortin

Applen iTunes lahjakortin tilaaminen on helppoa ja sen voi tilata suoraan omaan tai vastaanottajan sähköpostiosoitteeseen. Sinun tulee vain valita haluamasi lahjakortin malli, summa, vastaanottajan nimi sekä sähköpostiosoite sekä omat tietosi. Mukaan voit halutessasi laittaa myös viestin, esimerkiksi merkkipäivän onnittelun johdosta. iTunes lahjakortti voidaan lähettää myös kirjekuoressa suoraan vastaanottajan postiosoitteeseen.