Elämyslahjakortti

Haluatko antaa läheiselle lahjan, joka varmasti säilyy hänen muistoissaan vuosikausia? Siinä tapauksessa voit unohtaa materialahjat ja antaa hänelle lahjaksi uusia muistoja ja elämyksiä. Elämyslahjakortti on lahja, jota voi muistella vielä vuosienkin päästä. Elämyslahja sopii kaikille ikään katsomatta, lapsille voi hankkia esimerkiksi elämyslahjakortin huvipuistoon tai karting ajelulle. Aikuisille puolestaan sopivat varmasti erilaiset kurssit, ruokailuelämykset, ihanat matkalahjakortit sekä hieman erikoisemmat tapahtumat ja toiminnat. Tältä sivulta löytyy elämyslahjakortti jokaiseen makuun. Tutustu ja lue lisää eri elämyslahjoista.

 

Elämyslahjakortti ideoita

Seuraavassa esittelemme suosituimmat elämyslahjaideat, jotka sopivat hyvin lahjaksi lähestulkoon kenelle tahansa. Toivottavasti löydät listaamistamme elämyslahjaideoista hyvän lahjan lähimmäisellesi.

Elamyslahjakortti - Lahjakorttinetista.fi

Ajoelämykset

Ajoelämykset ovat varmaankin enemmän lähempänä miesten sydämiä, mutta ne kyllä sopivat hyvin myös naisille. Suomessa ajoelämyksinä on mm. Karting-ajelu, Rallikyyditys, Icekarting, Enduro-moottoripyöräelämys, Mönkijäsafari, Unohtumaton ajoelämys Ferrarilla tai Lamborghinilla, Rallycross-ajo, Motocross-elämys, Moottorikelkkasafari, Huskysafari sekä monet muut elämykset. Näitä elämysajoja järjestetään lähestulkoon jokaisessa Suomen kaupungissa ja lomakohteessa, joten elämyslahjakortti sopii hyvin yhteen matkalahjakortin kanssa.

Extreme elämykset

Mikäli haluat antaa lahjaksi todella unohtumattoman kokemuksen, niin Extreme elämykset tarjoavat juurikin sitä. Hanki lahjakortti vaikkapa Laskuvarjohyppyyn, Benji- tai kataputtihyppyyn, Flyboardingiin, Wakeboardingiin, Koskimelontaa, Sukeltamaan, Vesiskootteri ajelulle, Varjoliitokurssille, tai jos lompakosta löytyy kevyet 16,000 euroa, niin pääset Venäjälle Mig-taisteluhävittäjän kyytiin. Koetut extreme elämykset muistaa varmasti myös vielä vuosikymmenten jälkeenkin.

Kurssit

Suomessa on runsaasti erilaisia harrastusmahdollisuuksia, joista monet eivät ehkä edes tiedä. Elämyslahjana annettava kurssi on mukava tapa kokeilla ja oppia jotain uutta. Lahjaksi sopii hyvin esimerkiksi Tanssikurssi, Ratsastuskurssi, Itsepuolustuskurssi, Aloittelijan salsakurssi, SUP-melonnan kurssi, Paintball ammunta, Lampunpuhalluskurssi, Golfkurssit, Leijahiihtokurssi, Ruokakurssi, Pistooliammunta, Viinikurssi tai vaikkapa Joogakurssi. Opastettuja kursseja on vaikka millä mitalla ja lahjan saaja voi saada niistä kipinän uuteen harrastukseen.

Ruokailu ja herkuttelu

Arvostaako ystäväsi, kumppanisi tai perheenjäsenesi hyvää ruokaa? Siinä tapauksessa ruokalahja on varmasti osuva lahja. Nyt ei puhuta mistään kinkkujuusto voileivästä tai hampurilaisesta, vaan kokonaan uudesta ruokailukokemuksesta. Ruokalahjaksi voit antaa vaikkapa illallisen pimeässä, Olut maistelun panimossa, Ravintolaillallisen viiden tähden ravintolassa, Suklaatastingin, Illallisristeilyn tai Paskan palvelun illallisen Helsingissä. Erilaisia ruokakokemuksia ja huippuravintoloita löytyy varmasti jokaisesta kaupungista ja kaikkiin voit ostaa myös lahjakortin.

Lomat

Rentouttava loma tulee jokaiselle tarpeeseen ja vielä parempi on, jos loma tulee täysin yllätyksenä. Lomamatka on yksi parhaista lahjoista, jonka voit antaa ystävillesi, vanhemmillesi, perheellesi tai kumppanillesi, olipa kyseessä sitten matkalahjakortti etelän lämpöön tai lasketteluloma Levillä. Lomalahjakortteja on saatavilla myös valmiina paketteina, joissa kaikki on otettu jo valmiiksi huomioon. Voit hankkia puolisollesi romanttisen hotelliviikonlopun kaikkine herkkuineen, tai perheloman neljälle all inclusive hotellissa. Valmiita lomapaketteja löytyy kyllä jokaiseen makuun.

Rentoutuminen ja hemmottelu

Hemmottelu ja rentoutuminen kelpaavat varmasti jokaiselle arjen kiireiden keskellä ja etenkin naisille erilaiset hemmottelulahjakortit ovat takuuvarma lahjaidea. Hanki lahjaksi elämyslahjakortti esimerkiksi päähierontaan, SPA-käsihoitoon, Pedikyyriin, Kasvohoitoon, Kuumakivihierontaan, Jalkahoitoon, Hunajahierontaan, Suklaahierontaan, Aromaterapiaan tai johonkin muuhun koko kehoa rentouttavaan elämykseen. Mikäli haluat hemmotella myös itseäsi ja viettää kahdenkeskistä aikaa kumppanisi kanssa, niin kylpylälahjakortti kahdelle toimii varmasti.