Matkalahjakortti

Tavaralahjat eivät tuo iloa kovin pitkäksi aikaa, mutta matkalahjakortti ilahduttaa varmasti jokaista lahjan saajaa. Matkalta mukaan tarttuneet muistot ja kokemukset säilyvät taatusti läpi elämän ja niitä muistelee mielellään vanhanakin.

Korttiin voit valita valmiiksi matkakohteen, tai sitten ladata siihen haluamasi rahasumman, jonka lahjakortin saaja voi käyttää haluamallaan tavalla. Nykyisin matkalahjakortti on helppo tilata suoraan netistä ja niitä myyvät monet eri matkapalvelut.

Matkalahjakortit

Yritys Tyyppi Arvo Tarjoukset
Matkapojat lahjakortti
✓ Kylpylälomat
✓ Kaupunkilomat
✓ Risteilyt
✓ Kiertomatkat
✓ Teemalomat
50-500€ Tutustu heti »
Top 10 Matkatarjoukset
✓ Matkadiilit
✓ Äkkilähdöt
✓ Hotellit
✓ Lennot
✓ Pakettimatkat
25-500€ Tutustu heti »
STS Alppimatkat lahjakortti
✓ Alppimatkat
✓ Vaellusmatkat
✓ Laskettelulomat
✓ Hotellit
✓ Kokousmatkat
Valitsemasi summa Tutustu heti »
Apolomatkat lahjakortti
✓ Rantalomat
✓ Ristelyt
✓ Aktiivilomat
✓ Kaupunkilomat
355-1000€ Tutustu heti »
Ikaalisten Matkatoimisto lahjakortti
✓ Risteilyt
✓ Kylpylät
✓ Hotellimatkat
✓ Sesonkilomat
✓ Kiertomatkat
Valitsemasi summa Tutustu heti »

Muut loistavat matkalahjoja tarjoavat sivustot

Yritys Tyyppi Tarjoukset
SkyScanner lahjakortti
✓ Hotellit
✓ Lennot
✓ Autonvuokraus
Tutustu heti »
Momondo lahjakortti
✓ Hotellit
✓ Lennot
✓ Autonvuokraus
Tutustu heti »
Booking.com lahjakortti
✓ Hotellit
✓ Hostellit
✓ Bed and Breakfast
✓ Huvilat
✓ Loma-asunnot
Tutustu heti »
Eckerö Line lahjakortti
✓ Risteilyt
✓ Tallinan lomat
✓ Kylpylät
✓ kaupunkilomat
Tutustu heti »
Lomarengas lahjakortti
✓ Mökit Tutustu heti »

Tilaa matkalahjakortti netistä

Matkalahjakortin ostaminen netistä on erittäin näppärää. Sinun tulee täyttää lahjakortinsaajan nimi, sekä oma nimesi, koska olet ostaja. Jos et tiedä kuka lahjakortin saa, voit laittaa etunimen ja sukunimen kohdalle pelkästään nimen ”Haltija”. Valitse lahjakortin arvo, yleensä lahjakortin arvon voi valita 50 – 2 000 euron väliltä. Maksa lahjakortti ja saat sähköpostiisi tiedoston, joka toimii lahjakorttina. Tämän tiedoston voit lähettää suoraan lahjan saajalle sähköpostitse, tai tulostaa sen paperille. Lahjakortin ostamisesta ei yleensä veloiteta mitään kuluja tai palvelumaksuja.

Matkalahjakortti - Lahjakorttinetista.fi

Anna valmistuneelle lahjaksi matka

Sopivan valmistujaislahjan hankkiminen ystävälle tai sukulaiselle voi tuottaa päänvaivaa. Raha on toki aina tervetullutta vastavalmistuneelle, mutta jos haluat antaa hänelle lahjan, jonka hän muistaa ikuisesti, niin anna lahjaksi matkalahjakortti. Valmistujaislahjaksi saatu matka on takuulla vastavalmistuneen paras lahja, sillä hän pääsee suoraan ansaitulle lomalle opiskelun päätteeksi.

Matkalahjakortti sopii koko perheelle

Työ- koulut ja harrastukset vievät paljon aikaa koko perheeltä ja todellista yhteistä aikaa ei ole, kuin harvoina viikonloppuina sekä kesälomilla. Matkalahjakortti onkin esimerkiksi oiva joululahjaidea, jolla koko perhe pääsee viettämään yhteistä aikaa.

Matkalahjakortti on loistava lahjaidea rakkaalle kumppanille

Työ ja arjen rutiinit rasittavat ketä tahansa, ja lomalla on mukava latailla akkuja. Matkalahja sopiikin erinomaisesti yllätyslahjaksi omalle kumppanille, joten pääsette yhdessä hieman rentoutumaan ja pakoon normaalia arkea. Loman ei tarvitse olla edes pitkä, vaan rentoutumiseen riittää varmasti yhteinen viikonloppuristeily, hotelliviikonloppu, Tallinnan reissu tai kylpyläloma. Arjesta irtautumiseen sopii hyvin myös vaikkapa elämyslahjakortti kuumailmapallolennolle tai ratsastuskurssille.

Matkalahjakortin voimassaoloaika

Matkalahjakortti ei säily ikuisesti, joten se on syytä käyttää heti sopivan tilaisuuden tullen. Yleensä matkalahjakortin voimassaoloaika on 1 – 2 vuotta riippuen siitä, mistä yrityksestä tai palvelusta kortti on ostettu. Joissakin palveluissa matkalahjakortin voimassaoloaikaa voi myös pidentää pientä korvausta vastaan. Matkustusaikaa matkalahjakorteissa on yleensä vuosi varauspäivästä lähtien. Vaikka kortti olisikin vanhentumassa, voit silti tehdä matkavarauksen esimerkiksi puolenvuoden päähän.

Miten matka ostetaan matkalahjakortilla?

Yleisimmissä matkapalveluissa matkalahjakortti käytetään siten, että kortin haltija varaa ja maksaa matkan palveluntarjoajan nettisivulla. Tämän jälkeen hänen tulee toimittaa palveluun lahjakortti sekä varausnumero. Matkanjärjestäjä hyvittää kortissa olleen summan varauksessa käytetylle pankkitilille tai luottokortille. Jos matkalahjakortin arvo on suurempi, kuin matkan arvo, ostajalle toimitetaan uusi lahjakortti loppusummalle.