Hotellilahjakortti

Hotellilahjakortti sopii hyvin lahjaksi omalle kumppanille, vanhemmille tai tuttavapariskunnalle. Hotellilahjakortilla annat lahjaksi yhteistä aikaa hyvät yöunet sekä tietenkin erinomaisen hotelliaamiaisen.

Majoitus- tai arvolahjakortin arvon voit päättää itse ja tällä hetkellä monet palvelut myyvät 20€ – 2 000€ arvoisia kortteja. Tältä sivulta löydät lisätietoa hotelli- sekä arvolahjakorteista ja pääset tietenkin ostamaan hotellilahjakortin valitsemiemme palvelujen kautta. Sivuiltamme löydät myös kylpylälahjakortit, matkalahjakortit sekä elämyslahjakortit.

Hotellilahjakortit

Yritys Tyyppi Arvo Tarjous
Top 10 Matkatarjoukset
✓ Hotellit
✓ Matkadiilit
✓ Äkkilähdöt
✓ Lennot
✓ Pakettimatkat
25-500€ Tutustu heti »
STS Alppimatkat lahjakortti
✓ Hotellit
✓ Alppimatkat
✓ Vaellusmatkat
✓ Laskettelulomat
✓ Kokousmatkat
100-1200€ Tutustu heti »
Radisson Blu lahjakortti
✓ Hotellit 100-750€ Tutustu heti »

Muita matkalahjoja tarjoavat sivustot

Yritys Tyyppi Tarjoukset
SkyScanner lahjakortti
✓ Hotellit
✓ Lennot
✓ Autonvuokraus
Tutustu heti »
Momondo lahjakortti
✓ Hotellit
✓ Lennot
✓ Autonvuokraus
Tutustu heti »
Booking.com lahjakortti
✓ Hotellit
✓ Hostellit
✓ Bed and Breakfast
✓ Huvilat
✓ Loma-asunnot
Tutustu heti »
Eckerö Line lahjakortti
✓ Risteilyt
✓ Tallinan lomat
✓ Kylpylät
✓ kaupunkilomat
Tutustu heti »
Lomarengas lahjakortti
✓ Mökit Tutustu heti »

Osta lahjaksi hotelliyö tai arvolahjakortti

Hotellilahjakortin voi toteuttaa kahdella tapaa. Voit ostaa suoraan hotelliöitä haluamastasi hotellista tai hankkia arvolahjakortin. Hotelliöitä ostaessa sinun täytyy tietenkin tietää henkilön tai pariskunnan nimi sekä päivämäärä, jolloin he kirjautuvat hotelliin sisään. Hotelliyön ostaminen suoraan on hyvä lahja silloin, kun olet ostamassa lahjaa kumppanillesi ja tiedät tarkalleen, milloin teillä on yhteistä vapaa-aikaa.

Arvolahjakortti sopii paremmin lahjaksi silloin, kun ostat hotellilahjakorttia esimerkiksi vanhemmillesi tai tuttavapariskunnalle. Arvolahjakorttiin voit ladata halutun summan rahaa ja se käy maksuvälineenä kaikissa kyseisen ketjun hotelleissa, kylpylöissä sekä ravintoloissa.

Hotellilahjakortti - Lahjakorttinetista.fi

Arvolahjakortti on oiva lahja paljon matkustelevalle

Hotellin arvolahjakortti on erinomainen lahja myös paljon matkustelevalle. Monet hotelliketjut toimivat maailmanlaajuisesti, eli korttia voi käyttää Suomen lisäksi myös muissa Euroopan maissa ja jopa kauempana. Hotellilahjakortti on voimassa pitkään, joten sitä ei tarvitse käyttää heti. Arvolahjakortti kulkee myös kätevästi mukana, sillä yleensä se toimitetaan sähköisesti. Sähköpostitse saapuvan lahjakortin voi tallentaa puhelimen muistiin, jolloin kortti on aina saatavilla.

Majoituslahjakortin voi ostaa hotelliketjujen lisäksi myös hotellivarauspalveluihin. Tällöin kortti on käytettävissä jokaisessa hotellissa, koska varaus tehdään suoraan hotellivarauspalvelun nettisivujen kautta.

Hotellilahjakortin ostaminen netistä

Majoituslahjakortin tai arvolahjakortin ostaminen netistä käy nopeasti ja helposti. Sinun tulee vain valita haluamasi summa arvolahjakorttiin, siirtyä kassalle ja syöttää maksajan, eli sinun tietosi, maksaa tilaus ja arvolahjakortti toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kortin voit tämän jälkeen lähettää eteenpäin lahjan saajalle sähköpostitse tai tulostaa paperille. Paperille tulostettu hotellilahjakortti onkin paljon parempi ja henkilökohtaisempi lahja, kuin sähköinen lahjakortti.

Arvolahjakortin voi tilata myös postilla, jolloin kortti toimitetaan suoraan sinulle tai lahjan saajan postiosoitteeseen. Mukaan voit liittää myös tervehdysviestin, jotta lahjan saaja tietää sen olevan peräisin sinulta. Postitse toimitettavat lahjakortit toimitetaan kirjeitse yleensä noin 2-5 arkipäivässä.

Hotellilahjakortti voimassaoloaika

Hotellilahjakortit ovat pääsääntöisesti voimassa 1-2 vuotta sen ostohetkestä lähtien. Voimassaoloaika vaihtelee tietenkin eri hotelliketjujen välillä ja osalla ketjuista hotellilahjakortin voimassaoloaika voi olla myös pidempi. Itse tulostettavien lahjakorttien voimassaoloaika voi puolestaan joillakin hotelliketjuilla olla ainoastaan 6 kuukautta. Kortin voimassaoloaika lukee aina lahjakortissa. Hotellilahjakorttiin liittyvistä ehdoista voit lukea lisää kyseisen verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdoista.