Kylpylälahjakortti

Kylpylälahjakortti on loistava lahjaidea henkilölle, joka on rentoutumisen ja kehonhoidon tarpeessa. Rentouttava kylpyläkokemus on aina tervetullut lahjaidea ja se sopii niin naisille kuin miehillekin. Kylpylässä voi kylpemisen lisäksi nauttia erilaisista hieronnoista, kasvohoidoista, jalkahoidoista sekä muista elämyksistä. Nykyisin monet kylpylät tarjoavat rentouttavien hoitojen lisäksi myös joogaa ja hieman erikoisempia palveluja, kuten huonepakopelejä. Kaiken kruunaa tietenkin hyvä hotellihuone ja loistava ruoka. Tutustu lisää kylpylöihin ja hanki kylpylälahjakortti, joko kumppanillesi, vanhemmillesi tai ystävällesi.

 

Kylpylälahjakortti on hyvä lahjaidea pariskunnille

Omalle kumppanille, vanhemmille tai tuntemallesi pariskunnalle kylpylälahjakortti on takuulla toimiva lahjaidea. Mikään ei ole ihanampaa, kuin päästä kylpylälomalle rentoutumaan arjen kiireiden keskeltä. Kylpylässä saa nauttia rauhassa hieronnoista, kasvo- ja jalkahoidoista, saunomisesta sekä tietenkin kylpemisestä. Päivän rentoutumisen päätteeksi pääsee vielä nauttimaan ja viettämään romanttista kahdenkeskistä aikaa hyvän ruoan sekä juoman parissa.

Kylpylälahjakortti - Lahjakorttinetista.fi

Lahjoita kylpyläloma lapsiperheille

Lähestulkoon kaikki lapset rakastavat altaassa polskuttelua, joten kylpyläloma on lapsiperheille loistava lahjaidea. Kylpylän valinnan suhteen täytyy tietenkin olla tarkkaavainen, että sieltä löytyy varmasti lapsille sopivat kylpylälomapuitteet. Monissa kylpylöissä lapset on otettukin hyvin huomioon ja niistä löytyy lapsille erilliset lastenaltaat sekä vesiliukumäet. Lasten lisäksi myös aikuiset pääsevät tietenkin nauttimaan ja rentoutumaan sillä välin, kun lapset ovat omissa vesileikeissään.

Kylpylälahjakortti yllätyslahjaksi ystävälle

Onko ystävälläsi syntymäpäivä tulossa, mutta sinä ja kaverisi ette tiedä miten yllättäisitte hänet? Miten olisi hauska kylpylämatka koko kaveriporukan kesken. Voitte ostaa kylpylälahjakortin ystävällenne kaveriporukassa ja mennä yhdessä kylpylään viettämään hauskaa aikaa. Kylpylöistä löytyy nykyisin paljon muutakin aktiviteettia, kuin kylpemistä, hierontaa sekä kasvohoitoja. Monet kylpylät sekä kylpylän lähipiirissä olevat yritykset tarjoavat myös paljon muita aktiviteetteja, kuten kelkkasafareita, hiihtoretkiä, paintball ammuntaa, keilausta sekä paljon muuta. Voitte ostaakin kaveriporukan kanssa kylpylälahjakortin lisäksi myös elämyslahjakortin kylpylän alueella toimivaan aktiviteettiin. Kylpylälahjakortti sekä elämyslahjakortti ovat varmasti mieleenpainuva tapa muistaa ystävän merkkipäivää ja matkasta kertyy paljon hyviä muistoja koko synttäriporukalle.

Hanki kylpylälahjakortti netistä

Kylpylälahjakortteja myyvät useat matkatoimistot, mutta helpoiten ja halvemmalla pääset, kun hankit lahjakortin netistä. Lähestulkoon jokainen kylpylä sekä hotellipalvelu myyvät lahjakortteja netissä ja niiden tilaaminen käy todella vaivattomasti. Sinun täytyy ainoastaan valita lahjakortin arvo, eli paljon laitat rahaa lahjakorttiin, ja antaa itsestäsi perustiedot sekä sähköpostiosoitteen, johon kortti toimitetaan. Kortin voit lähettää sähköpostitse eteenpäin lahjan saajalle tai printata sen hänelle. Kylpylälahjakortti voidaan toimittaa myös kirjepostina, vaikka suoraan lahjansaajan postiosoitteeseen.