Lahjakortti miehelle

Lahjan valitseminen miehelle ei aina ole helppoa, mutta lahjakortti on aina turvallinen valinta, jolle varmasti tulee käyttöä. Siitä, millainen lahjakortti miehelle kannattaa hankkia, riippuu tietenkin hänen mielenkiinnon kohteistaan ja harrastuksistaan.

Lahjakortin valintaan vaikuttaa myös se, onko kyseessä oma aviomies, poikaystävä vai perheenjäsen. Miehelle lahjakortiksi kelpaavat kuitenkin yleensä melkeinpä takuuvarmasti erilaiset verkkokauppojen lahjakortit. Alapuolelle olemme listanneet tämän hetken suosituimmat lahjakortit miehille.

Millainen lahjakortti miehelle?

Miehen kohdalla lahjakortin valintaan vaikuttaa erityisesti hänen mielenkiinnon kohteensa. Mikäli mies pitää esimerkiksi metsästyksestä, kalastuksesta tai retkeilystä, niin hänelle voi hankkia esimerkiksi jonkin retkeilyvälineitä tai erävälineitä myyvän liikkeen lahjakortin. Mikäli mies nikkaroi ja viettää paljon aikaa erilaisten pikku projektiensa parissa, niin rautakaupan lahjakortti kelpaa varmasti.

Lahjakortti miehelle

Jos kyseessä on kuitenkin oma rakas aviomies tai poikaystävä, niin silloin voit yllättää miehen esimerkiksi elämyslahjakortilla. Elämyslahjakortteja on saatavilla useisiin erililaisiin aktiviteetteihin ja tapahtumiin. Elämyslahjakortin voit ottaa myös teille molemmille, jolloin pääset miehesi tai poikaystäväsi kanssa tekemään ja kokemaan jotakin uutta ja erikoista.

Myös matkalahjakortti tai hotellilahjakortti on erinomainen lahjakortti miehelle, josta välität. Voitte lähteä viettämään yhteistä aikaa ja rentoutumaan hotelliin tai ulkomaanmatkalle.

Erilaiset vaatekauppojen, kenkäkauppojen ja verkkokauppojen lahjakortit ovat myös takuulla hyvä lahja miehelle kuin miehelle. Lahjakortin valinnassa kannattaa kuitenkin kiinnittää eritoten huomiota miehen harrastuksiin.