Ravintolalahjakortti

Treffipub - herkullista ruokaa

Ravintolalahjakortti on vuodesta toiseen yksi suosituimmista lahjakorteista. Ravintolahjakortti on monipuolinen, koska se sopii lahjaksi oikeastaan kenelle tahansa. Monella saattaa olla korkea kynnys kokeilla uutta ravintolaa silloin, kun mahdollisuus ulkona käymiseen siunaantuu. Moni mieluummin menee sinne hyväksi todettuun paikkaan.

Ravintolahjakortti madaltaa kynnystä kokeilla uutta paikkaa ja takaa uusia elämyksiä ja kokemuksia. Lahjakortti on myös siitä kätevä, että sen tilaaminen onnistuu helposti netistä. Toki usein on mahdollista saada myös paperinen tai muovinen kortti, mutta nykyään kätevä pdf-lahjakortti kulkee kännykässä vaivattomasti. On hyvä myös huomioida, että mikäli haluaa saada lahjakortin kotiinsa postitse, niin sen printtaaminen ja toimitus maksaa 5 euroa.  

Yllätä kumppani lahjakortilla

Ravintolahjakortti on todella hauska lahja kumppanille. Toki voitte mennä syömään yhdessä tai omien ystävien kanssa, mutta ravintolaelämys on aina sellainen, joka otetaan ilolla vastaan. Ei tarvitse kokata eikä tiskata, vaan pääsee nauttimaan ammattilaisten tekemästä herkullisesta ruoasta ja ravintolan rennosta ilmapiiristä. 

Palkitse tuttavaperhe ravintolahjakortilla

Toki ravintolalahjakortti sopii lahjaksi myös tuttavaperheelle. Se takuulla nostaa suupielet ylöspäin aina perheen pienimmästä alkaen, kun voi koko perheen voimin lähteä nauttimaan ravintolan antimista. Varsinkin kiireisiä ruuhkavuosia viettävät osaavat arvostaa sitä, että pääsevät ulos syömään. Pieni pako arjesta tekee aina hyvää, joten yllätä siis tuttavasi seuraavan merkkipäivän kohdalla ravintolahjakortilla! Lue lisää alta ja hanki lahjakorttisi kaupungin herkullisimpiin ravintoloihin kätevästi netistä!

Fat Lizard 50€ lahjakortti á la Carte

Ravintola Fat Lizardin á la Carte-herkut ovat tarjolla joka päivä klo 10.30-23.00. Menusta löytyy muun muassa Fätin kuuluisat puu-uunissa paistetut pitsat ja paljon muuta aina Waguy ja Black Angus pihveistä valkosipulissa gratinoituun hummeriin ja simpukoihin. Listalta löytyy myös herkullisia kasvisvaihtoehtoja ja salaatteja, jos haluaa hieman keventää. Kokemuksen kruunaa herkulliset jälkiruoat, jotka suorastaan vievät kielen mennessään.

Sunnuntaibrunssi kahdelle arvo 72€  Fat Lizard

Ravintola Fat Lizard Espoossa on kuuluisa sunnuntaibrunssistaan. Tarjolla on notkuvat pöydät täynnä erilaisia herkkuja. Kukaan ei taatusti poistu nälkäisenä. Fätin brunssi tarjoillaan kahdessa kattauksessa. Ensimmäinen kattaus on 10.30 – 12.30 ja toinen kattaus on 13.00 – 15.00. Tämän mahtavan brunssielämyksen lahjakortin saaja on takuulla otettu. Brunssilahjakortti onkin sopiva lahja oikeastaan kenelle tahansa tuttavapariskunnalle tai vaikka vanhemmille.

Avoin lahjakortti alkaen 20€

Toki sopivan summan voi päättää myös itse. Eli mikäli haluat hankkia, vaikka hieman arvokkaamman lahjakortin, niin se toki onnistuu. Avoimen lahjakortin voi käyttää á la Carte-herkkujen nautiskeluun ja ne herkut ovat tarjolla 10.30 – 23.00. Vaikka asiakaspaikkoja on melkoisen runsaasti, niin varmuuden vakuudeksi on hyvä varata pöytä, jotta et joudu odottelemaan baarin puolella. Tosin baarin puolella odottelu laadukkaiden panimotuotteiden tai baarimikkojen loihtimien drinkkien kanssa ei ole kovin raskas kokemus kuitenkaan. Kaikki Ravintola Fat Lizardin lahjakortit löydät täältä – klikkaa ja tilaa omasi!

Treffin Brunssilahjakortti 29€

Helsingin Herttoniemen Treffi Pubin brunssi on paljon muutakin, kuin aamupalan jatke. Tarjolla on aina perinteisiä brunssipöydästä löytyviä herkkuja ja paljon muuta. Brunssin teema myöskin vaihtelee ja tavallisten herkkujen lisäksi tarjolla on naposteltavia aina teeman mukaan. Brunssissa saattaa olla mukava intialaisia tai vaikka japanilaisia ruokia. Lahjakortilla pääset nauttimaan normaalihintaisen brunssin.

Keittiömestarin yllätysmenu 112€

Keittiömestarin yllätysmenu sopii erittäin hyvin lahjaksi. Se koostuu lajitelmasta alku-, pää ja jälkiruokia jaettavaksi kahdelle. Keittiömestari pyrkii käyttämään aina sesongille ominaisia aineksia ja menu elääkin vuodenaikojen mukana. Kukaan ei takuulla poistu Treffistä maha kurnien, kun on nauttinut keittiömestarin menun.

Treffin Cheeseburger -TCB 19.50€

Treffin legendaarinen juustohampurilainen, joka ei jätä kylmäksi. Hampurilaisesta löytyy puuhiilillä grillattu 220 gramman pihvi lisukkeineen. Kylkeen tulee vielä rosamundaranskalaiset, jotka tarjoillaan tryffeliparmesaanimajoneesilla. Nam!

Avoin lahjakortti alkaen 20€

Avoin lahjakortti on varsin kätevä. Sen suuruuden, kun saa itse päättää. Summan voi käyttää Treffipubin ravintolatuotteisiin arvon mukaisesti. Yllätä siis tuttava tai, vaikka se parempi puolisko sopivan summan arvoisella lahjakortilla, niin lahjan saaja pääsee nauttimaan Treffin herkuista! Kaikki Treffin lahjakortit löydät täältä – klikkaa ja tilaa nyt